Kufr 101

Vítejte na Suitcase.Repair blogu! Náš blog obsahuje všechny informace, které potřebujete vědět o tom, jak opravit svůj kufr, jak udržovat svůj kufr a samozřejmě také na co si dát pozor při nákupu nového zboží. Vždy se těšíme na vaše dotazy, takže pokud nám chybí nějaké téma, o kterém byste si rádi přečetli více, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím našeho chatu!

How to Fix a Broken Zipper on Your Suitcase

Jak opravit rozbitý zip na vašem kufru

Postupujte podle našeho podrobného Průvodce, abyste se naučili, jak opravit zip na zavazadle. Dodržujte tyto jednoduché tipy a triky, jak opravit zip na kufru a vyhnout se cestovním potížím.
How to Unlock a 3-Digit Combination Lock Suitcase

Jak odemknout kufr s 3místným kódem Zámek

Zamkli jste se z kufru? Nebojte se! Naučte se, jak odemknout 3-místnou kombinaci Zámek na vašem kufru s naším snadným krok za krokem Průvodce. Nepotřebujete žádné nástroje!
How to Set TSA Lock on Suitcase: Easy Steps

Jak nastavit TSA Zámek na kufru: Snadné kroky

Chystáte se na cestu, ale máte obavy o bezpečnost svého zavazadla? Pokud máte doma zavazadlo s TSA Zámek, zůstaňte naladěni a zjistěte vše o něm, včetně jeho důležitosti a jak správně nastavit TSA Zámek.
How to Reset Your Suitcase Locks: A Simple Guide

Jak resetovat zámky na kufru: Jednoduchý Průvodce

Jedna z nejfrustrujících věcí, která se může stát při cestování, je zapomenout kombinaci kufru Zámek! Existují triky a metody, které vám umožní rychle resetovat kufr Zámek. V tomto článku vám přesně vysvětlíme, jak resetovat zámky kufru.
Your Suitcase Buying Guide for 2024

Vaše nákupní Průvodce kufru pro rok 2024

Úvod Při nákupu nového kufru v roce 2024 je snadné být zahlcen šíří možností, ze kterých lze vybírat. Od různých značek po materiálové možnosti a z...
How to clean a suitcase

Jak vyčistit kufr

Úvod V mnoha případech stačí trochu deště a špíny na ulicích a váš nový kufr se velmi zašpiní. Od špíny po škrábance na skořepině, v tomto článku s...
The Ultimate Guide to Luggage Wheels

Nejlepší Průvodce k zavazadlům Kolečka

Pokud už výběr nového kufru nebyl dostatečně obtížný, výběr kufru s dobrým Kolečka se zdá být ještě obtížnější. S mnoha kufrovými Kolečka, které vypadají identicky, a mnoha značkami, které slibují, že jejich kufrové Kolečka jsou nejlepší, náš kufrový Kolečka Průvodce je zde, aby vám poskytl všechny informace, které potřebujete k identifikaci kufru s dokonalým Kolečka pro vaše potřeby.
Prolonging the lifetime of your suitcase

Prodloužení životnosti vašeho kufru

Úvod V suitcase.repair se zaměřujeme především na opravu vašich kufrů, když jsou již poškozené – ale co můžete udělat, abyste tomuto poškození před...
Upgrading the components of your suitcase

Vylepšení komponent vašeho kufru

Úvod Vaše kufr je stále v dobrém stavu, ale i když jsou všechny části neporušené, není pohodlné tahat váš kufr. V této situaci se můžete ptát, zda ...