The Ultimate Guide to Luggage Wheels
Úvod

Nákup nového kufru může být náročný úkol. Vybírat mezi různými značkami, různým designem a materiály. Každý, kdo musel cestovat s kufrem s rozbitým Kolečka předtím, uznává důležitost dobrého kufru Kolečka. Značky inzerují Kolečka svých výrobků s mnoha různými podmínkami, což činí výběr kufru s dobrou zárukou. Kolečka bez rozbití banky ještě obtížnější. Tento Průvodce cílem je poskytnout vám vše, co potřebujete vědět o kufrech. Kolečka abyste se při nákupu mohli informovaně rozhodnout. Konkrétně chceme odpovědět na následující otázky:

  • Jaké typy kufrů Kolečka existují?
  • Jsou kufry s dvojitým Kolečka lepší než kufry s jednoduchým Kolečka?
  • Jsou kufry s inline bruslí Kolečka lepší než kufry s normálními Kolečka?
  • Jak poznám dobrý kufr Kolečka?
  • Jaký kufr má nejlepší Kolečka?
  • Jaký kufr na kolečkách má nejlepší Kolečka?
  • Co to znamená pro opravu Kolečka kufru?
  • Dostupnost náhradního kufru Kolečka
  • Mohu použít pouze univerzální náhradní kufr Kolečka?

Jaké typy kufrů Kolečka existují?

Abychom lépe pochopili různé možnosti, podíváme se nejprve na různé typy kufrů. Kolečka které jsou k dispozici. Zatímco některé lze nalézt na všech druzích kufrů, jiné se mohou vyskytovat pouze na určitých typech výrobků.

Jednotlivé Kolečka

Kufry s jedním Kolečka lze většinou nalézt na moderních 4-Kolečka kufrech. Tento typ Kolečka je vybaven osou, která je držena závěsem na obou stranách s Kolečka je uprostřed. Vzhledem k této konstrukci je jednoduchá Kolečka mají obvykle silnější Kolečka ve srovnání s dvojitými Kolečka. Tento typ Kolečka je velmi odolný díky tloušťce Kolečka ale hrozí zvýšené opotřebení nebo dokonce roztavení, pokud se nečistoty zaseknou mezi tloušťkou Kolečka a Kolečka které nejsou včas odstraněny.

Dvojitý Kolečka

Mnoho značek dnes nabízí kufry s dvojitým Kolečka. V porovnání s jednoduchými Kolečka osou drží zavěšení nikoliv na obou koncích osy, ale uprostřed s Kolečka na obou koncích osy jako u automobilu. Kolečka. Ve srovnání s jednoduchým Kolečka každý Kolečka dvojitého Kolečka je obvykle štíhlejší ve srovnání s jednoduchými Kolečka aby se kompenzovala vyšší hmotnost. Mnoho cestovatelů dává přednost dvoulůžkovým Kolečka protože hmotnost je rovnoměrněji rozložena a cestující se mohou více Kolečka je menší riziko uvíznutí v důsledku úlomků.

Castor Kolečka

Castor Kolečka se odlišují od jednoduchých a dvojitých Kolečka díky svému Kolečka bydlení. Pro kolečka Kolečka . Kolečka je pouzdro obvykle integrováno do skořepiny kufru na zadní straně a v některých případech ve formě rohového dílu. Kolečka. Vzhledem k Kolečka je pouzdro integrováno do skořepiny a vyčnívá pouze částečně, je kolečko Kolečka jsou obvykle větší než běžné 4Kolečka kufry s jedním Kolečka. Zatímco kolečka Kolečka jsou velmi odolné, ale jejich tvar omezuje jejich použití na 2.Kolečka kufry a také nákladní kufry, které často používají kolečka. Kolečka. Mnoho cestovatelů dává přednost těmto 2-Kolečka kufry, protože je lze lépe táhnout na dvou kolech. Kolečka v porovnání se 4-Kolečka kufry a nekutálí se např. ve vlaku.

Inline brusle Kolečka / kolečkové brusle Kolečka

Inline brusle jsou známé tím, že se velmi hladce a na dlouhou vzdálenost odvalují. Není tedy divu, že se mnoho značek rozhodlo nabízet kufry s inline bruslemi nebo kolečkovými bruslemi Rollerblade. Kolečka. Tento typ Kolečka se obvykle vyznačuje kuličkovým ložiskem i poměrně velkými rozměry a je obvykle vyroben z tvrdého polyuretanu. Inline brusle Kolečka jsou k dispozici jak ve tvaru koleček Kolečka tak i jednoduché Kolečka. Výhody a nevýhody tohoto typu Kolečka jsou tedy podobné typům Kolečka popsaným výše. Výkon tohoto typu Kolečka značně závisí na kvalitě inline bruslí. Kolečka a jeho potenciální nevýhodou je vyšší hmotnost ve srovnání s tradičnějšími bruslemi. Kolečka.

Spinner Kolečka & Swivel Kolečka

Při nákupu nového kufru se mnoho webových stránek a značek odvolává na tzv. Kolečka jako otočný Kolečka nebo otočný Kolečka. Technicky se nejedná o samostatný typ kufru. Kolečka ale popisují Kolečka které lze otáčet všemi směry. V jiných případech je značky mohou označovat také jako otočné o 360°. Kolečka. Dnes je tato funkce běžnou vlastností všech 4-Kolečka kufrů.

Jsou kufry s dvojitým Kolečka lepší než kufry s jednoduchým Kolečka?

Na suitcase.repair pravidelně dostáváme zprávy od zákazníků, kteří se nás ptají, zda si mají koupit kufr s jednoduchým zavazadlem. Kolečka nebo dvojitým Kolečka. Jak je uvedeno v popisu jednotlivých Kolečka výše, každý typ Kolečka má své výhody a nevýhody:

Výhody a nevýhody kufrů s jedním zavazadlem. Kolečka

Vzhledem k architektuře jednotlivých Kolečka, mají výhodu větší tloušťky Kolečka. To má tu výhodu, že se tak snadno nezasekávají mezi dlaždicemi nebo se neodlamují při zachování rozumné vzdálenosti pojezdu. Nevýhodoujepoužíváníkufru sjednotlivými Kolečka je obvykle to, že pro většinu jednotlivých Kolečka existuje vyšší riziko uvíznutí úlomků mezi dlaždicemi. Kolečka a Kolečka (zvláště při vytahování položky na dvou místech). Kolečka), což by mohlo způsobit Kolečka rychle vyčerpat nebo dokonce roztavit.

Výhody a nevýhody kufrů s dvojitým zavazadlem Kolečka

Kufry s dvojitým Kolečka mají pověst vyváženějších v porovnání s jednoduchými Kolečka. Zatímco každý Kolečka je štíhlejší (aby se kompenzovala dodatečná hmotnost), celkem 8 Kolečka pomáhají stabilizovat kufr a usnadňují pohyb v obtížném terénu, např. na dlažebních kostkách. Středová osa navíc zabraňuje tomu, aby mezi nimi uvízly nečistoty. Kolečka pouzdrem a Kolečka jako je tomu u jednoduchých Kolečka. Kromě všech těchto výhod tento typ Kolečka má však větší riziko Kolečka (nebo část Kolečka) při přepravě odtrhnout, protože jsou více vystaveny.

Celkově dnes mnoho cestujících vnímá dvojí Kolečka jako pohodlnější a výhodnější ve srovnání s jednoduchými Kolečka. Oba typy Kolečka však mají své výhody a nevýhody, které pro vás mohou mít větší či menší význam v závislosti na vašem stylu cestování. Pokud jde o plynulost převalování a tichost. Kolečka . Kolečka typu je méně důležitá než kvalita Kolečka použitého uvnitř. I když mnoho značek používá dvojité Kolečka dnes, stále najdete mnoho prémiových značek, které nabízejí kufry s jednoduchým Kolečka. Protože jednoduché Kolečka jsou díky své nižší vstupní ceně oblíbené i mezi velmi levným zbožím, je důležité se na tyto výrobky blíže podívat. Kolečka před nákupem.

Jsou kufry s inline bruslemi Kolečka lepší než kufry s normálními Kolečka?

Kufr Kolečka se vyrábějí v mnoha různých formách a kvalitativních třídách. Jak bylo popsáno výše, jednoduché Kolečka a dvojité Kolečka patří mezi nejběžnější Kolečka typy. Inline brusle Kolečka mají navíc tu výhodu, že jsou vybaveny kuličkovým ložiskem, které zajišťuje Kolečka stabilnější a hladší chod. Pokud inline brusle Kolečka bude fungovat lépe než běžný kufr Kolečka závisí nejen na kvalitě použitého kuličkového ložiska, ale také na gumové vrstvě kolem něj. Obvykle je tato pryžová vrstva vyrobena z polyuretanu. Nalezení správné měkkosti tohoto materiálu je zásadní pro zajištění toho, aby se. Kolečka vydrží váhu kufru, nevykazuje nadměrné opotřebení a není příliš hlučná. Příliš tvrdý Kolečka může často vést k tomu, že se materiál stane křehkým, zatímco příliš měkký Kolečka bude třeba často měnit kvůli zvýšenému opotřebení. Kolečka.

Z našich zkušeností suitcase.repair mnoha značek používajících inline brusle Kolečka je vybíráme proto, že jsou na trhu k dostání za srovnatelně nízké ceny a materiál se upravuje jen málo. Ve většině případů to bohužel vede k tomu, že složení materiálu není ideální pro kufry s kufry s Kolečka tím, že jsou velmi hlučné, snadno křehnou nebo se rychle opotřebovávají. I když existují světlé výjimky, bude obtížné takový rozdíl při nákupu identifikovat. Navíc kvalitnější inline brusle Kolečka bývají těžší než běžné Kolečka které jsou optimalizovány pro co nejnižší hmotnost a zvyšují tak celkovou hmotnost zavazadla.

Na druhou stranu kufry s vysoce kvalitními inline bruslemi. Kolečka mají potenciál velmi hladce se kutálet a lépe absorbovat nárazy než jiné brusle. Kolečka pokud Kolečka skříň je pro to optimalizována. Kolečka. Hlavním tahákem těchto Kolečka je pro mnohé možnost oprav "udělej si sám", které jsou jednodušší než u běžných modelů. Kolečka pokud se vám podaří sehnat náhradní Kolečka s podobnou tloušťkou a průměrem jako původní. Kolečka.

Pokud kufry s inline bruslemi Kolečka jsou pro vás tou správnou volbou, závisí do značné míry na vašich kutilských schopnostech a na tom, zda si dokážete všimnout kufru, který používá kvalitní brusle. Kolečka které může být často těžké identifikovat.

Jak poznat kvalitní kufr Kolečka?

Porovnáním Kolečka na různých kufrech více značek jsme zahlceni mnoha marketingovými termíny, které znemožňují identifikovat ten správný kufr. Kolečka pro vás obtížný úkol. Jak bylo popsáno výše, v případě spinnerových a otočných Kolečka jsou mnohé termíny používány pouze pro marketingové účely a neoznačují rozdíl v tom, zda se jedná o otočný či otočný Kolečka samotné. Níže naleznete popis běžně označovaných kufrů Kolečka a co to znamená pro výběr kufru s dobrými vlastnostmi. Kolečka.

Guma Kolečka

Většina kufrů Kolečka jsou vyrobeny z nylonového materiálu Kolečka a směsi materiálů pro Kolečka samotné. Části, které jsou nezbytné pro přenášení zatížení, jsou obvykle také vyrobeny z nylonu nebo podobných materiálů, jako je polypropylen. Pogumované Kolečka se obvykle vztahují na Kolečka'vrchní vrstvu, která je v některých případech z materiálu podobného pryži. Ve většině případů se k tomuto účelu používá polyuretan. Stejně jako u inline bruslí Kolečka a jiných typů Kolečka, Kolečka výrobci potřebují vybalancovat měkkost, která pomáhá, aby se Kolečka tišší, zabraňuje křehkosti materiálu a pomáhá Kolečka hladšímu odvalování, a tvrdost, která pomáhá předcházet nadměrnému opotřebení a zabraňuje. Při nakupování kufrů online najdete kufry od těch, které jsou bez jakékoli gumy / polyuretanu, až po ty, které jsou bez gumy / polyuretanu. Kolečka až po ty, které jsou na vnější straně velmi měkké. Bohužel při nakupování online jen málo značek uvádí podrobnosti o tom, zda jejich Kolečka jsou pogumované. Ačkoli je to u dražších položek běžné, doporučujeme zkontrolovat, zda je Kolečka v obchodě tak, že lehce zatlačíte nehtem do Kolečka.

Kuličkové ložisko Kolečka

Kuličková ložiska se používají v mnoha spotřebičích od skateboardů po mixéry a jízdní kola. Pomáhají předcházet tření zejména u rychleji se pohybujících součástí, a proto jsou považována za výhodná pro použití v kufru Kolečka také v kufříku. Zatímco některé Kolečka jako například inline brusle Kolečka nebo skateboard Kolečka standardně používat kuličková ložiska jen v několika kufrech Kolečka kuličková ložiska. Důvodem je to, že kuličková ložiska v mnoha případech zvyšují hmotnost a značně zvyšují výrobní náklady, což kufr prodražuje. Kuličková ložiska sice zvyšují pohodlí při cestování, ale dodatečné náklady a hmotnost kufrů je činí neatraktivními pro příležitostné a prázdninové cestovatele a mohou zaujmout především obchodní cestující, kteří kufr používají denně. Měli byste si koupit dražší kufr jen kvůli tomu, že Kolečka s kuličkovými ložisky? To záleží na vašich preferencích, pro někoho může být dodatečná útrata ospravedlněna vyšším komfortem, zatímco jiní se mohou rozhodnout pro položku bez kuličkových ložisek a jednoduše vyměnit Kolečka častěji, pokud vykazují příliš velké opotřebení.

Hinomoto Kolečka

Při nákupu nového kufru můžete narazit na pojem Hinomoto. Kolečka. Co to ale znamená? Hinomoto je japonský výrobce kufrů. Kolečka který je proslulý vysokou kvalitou svých kufrů. Kolečka. Některé značky se rozhodly uvést výrobce svých Kolečka jako známku kvality. V mnoha případech se jedná o Kolečka Povlak je také opatřen značkou Hinomoto, která umožňuje identifikovat výrobce. Kolečka. Je však důležité poznamenat, že také u společnosti Hinomoto Kolečka existují různé typy (např. jednotlivé typy). Kolečka a dvojité Kolečka) a úrovní kvality, takže je obtížné je porovnávat. Měli byste si koupit konkrétně výrobek s označením Hinomoto Kolečka? Hinomoto Kolečka jsou renomovanou volbou Kolečka které se obvykle nacházejí ve vyšších cenových kategoriích. Nedoporučujeme však hledat pouze kufry s nápisem Hinomoto. Kolečka protože existují také vysoce kvalitní Kolečka od jiných výrobců, které mohou poskytnout stejné nebo lepší zážitky v různých cenových relacích. U větších značek Hinomoto bude také Kolečka bez značky Hinomoto, takže nebudete schopni identifikovat, zda se jedná o značku Hinomoto. Kolečka jsou použity, ale musíte důvěřovat kvalitě Kolečka které vidíte v obchodech nebo na internetu.

Silent Kolečka

Většina cestovatelů doufá, že při návratu z cesty nebude budit okolí, a to z dobrých důvodů. Z tohoto důvodu mnoho značek inzeruje své Kolečka jako mimořádně tiché. Tyto Kolečka mají obvykle silnější gumový / polyuretanový povlak, takže vrchní vrstva je měkčí a snižuje se hlučnost. Stejně jako u pogumovaných Kolečka obecně můžete věřit pouze vysvětlivkám značky a obrázkům, abyste zkontrolovali, zda se jedná o Kolečka jsou pogumované a jak silná je tato vrstva při přepravě online. V případě nákupu v obchodech můžete zkontrolovat Kolečka svými nehty. Vzhledem k měkkému povlaku těchto Kolečka mají tendenci vykazovat známky opotřebení o něco dříve ve srovnání s jinými Kolečka což vede k výměně Kolečka o něco dříve. To by však mělo mít největší význam, pokud často cestujete.

Zavěšení

V posledních letech začaly značky inzerovat přídavné odpružení ve svých Kolečka určené ke snížení vibrací a hluku. Z našich zkušeností suitcase.repair takováto odpružení v Kolečka skříni mají obvykle jen velmi malý vliv na úroveň vibrací, které pociťujete při pohybu kufru, protože odpružení nebude mít velký vliv na náročnějším terénu, jako jsou dlažební kostky nebo štěrk.

Kufry s mimořádně velkým Kolečka

Velikost zavazadlového prostoru Kolečka použitá na kufru může mít velký vliv na to, jak snadno se budete pohybovat v obtížném terénu, a zákazníci je často požadují. Velikost Kolečka použitého se může značně lišit v závislosti na značce. Mnoho položek v základní cenové kategorii má tendenci mít malé Kolečka s průměrem pouhé 4 cm. Ve středních a vyšších cenových kategoriích Kolečka se mohou velikosti pohybovat od 5 do 8 cm v průměru. Obvykle se Kolečka u položek velikosti kabiny mají průměr o 0,5 až 1 cm menší ve srovnání s průměrem Kolečka pro předměty větších rozměrů. Zatímco u větších Kolečka mají mnoho výhod, mají také některé nevýhody, jako je vyšší pravděpodobnost poškození kvůli většímu vyčnívání, vyšší výrobní náklady a především způsobují zmenšení objemu balení, aby se zachovala celková omezení velikosti. Z tohoto důvodu se většina značek snaží vyvažovat Kolečka velikost a použití Kolečka s průměrem 5-6 cm.

Na Kolečka pouzdro

Téměř stejně důležité jako Kolečka je samotné Kolečka bydlení. Na stránkách Kolečka Pouzdro slouží k upevnění Kolečka ke kufru a mělo by zabránit Kolečka před stlačením uvnitř kufru. Za tímto účelem přidává mnoho značek na vnitřní stranu pláště další výztuhy, které zabraňují vtlačení pláště dovnitř. Výztuhy můžete vidět tak, že otevřete údržbový zip uprostřed skořepiny a podíváte se na něj. Kolečka uchycení.

Dalším faktorem, který je třeba vzít v úvahu ohledně Kolečka je použití nýtů nebo šroubů k upevnění krytu. Kolečka ke kufru. Použití nýtů má tu výhodu, že zajišťuje velkou stabilitu a snižuje možnost poškození kufru. Nevýhodou je, že nýty se obtížně odstraňují a nahrazují, což vyžaduje odbornou pomoc při opravě. Některé značky tuto zátěž snižují tím, že umožňují výměnu Kolečka bez Kolečka pouzdra. I když je to skvělá možnost, měli byste se připravit na složitější a nákladnější opravu v případě, že se vám Kolečka poškození pouzdra. Pro Kolečka které jsou připevněny pomocí šroubů, je oprava obvykle mnohem jednodušší a nevyžaduje odbornou pomoc. Při výběru mezi položkami používajícími nýty a šrouby obvykle doporučujeme položky s nýty pro časté cestování kvůli větší pevnosti.

Jaký kufr má nejlepší Kolečka?

Výběr kufru s nejlepšími Kolečka je obtížný úkol, protože do značné míry závisí na vašich cestovních zvyklostech, typických terénech, ve kterých cestujete, a také na vašich preferencích a rozpočtu.

Doporučujeme projít si různé kufry Kolečka funkcí uvedených výše a zvážit, zda jsou tyto funkce pro vaše cestování nezbytné. V mnoha případech bude také skvělou volbou návštěva nejbližšího obchodu se zavazadly, kde si můžete porovnat různé možnosti. Většina kufrů ve střední cenové kategorii (od 150 EUR u velkých rozměrů) je vybavena slušným standardem kufrů. Kolečka které mají průměr 5-6 cm (podle velikosti kufru) a mírné pogumování, nicméně postrádají pokročilé funkce, jako je např. extra velký Kolečka, Hinomoto Kolečka nebo přídavné odpružení. Z našich zkušeností vyplývá, že tyto Kolečka uspokojí požadavky většiny zákazníků. Pro náročnější zákazníky nebo časté cestovatele jsou k dispozici skvělé možnosti kufrů Kolečka s pokročilejšími funkcemi, připravte se však na to, že za ně utratíte 350 EUR a více.

Dalším faktorem, který je třeba zvážit, je dostupnost odpovídajících náhradních dílů, pokud byste je v budoucnu potřebovali vyměnit. Ověření dostupnosti před nákupem vám pomůže vyhnout se nepříjemným překvapením po nákupu.

Jaký kufr na kolečkách má nejlepší Kolečka?

Kufry na kolečkách obvykle používají kolečka Kolečka buď uprostřed, nebo na boku zavazadlového prostoru. Holdaly jsou velmi oblíbené, protože jsou velmi robustní a mají velký balicí objem. Nalezení nákladního kufru s velkým Kolečka však může být náročné, protože mnoho značek používá Kolečka které jsou připevněny pomocí nýtů. To komplikuje jejich výměnu a v mnoha případech je i drahá. Proto je vhodné ověřit, zda jsou k dispozici držáky, u nichž je Kolečka je kryt připevněn pomocí šroubů.

Pokud jde o Kolečka je vhodné zkontrolovat, zda je Kolečka jsou použita kuličková ložiska a mají měkký vnější povlak. Měli byste se vyhnout Kolečka z tvrdého plastu nebo Kolečka s malým průměrem. Některá pouzdra mají také větší Kolečka připevněné na boční straně zavazadlového prostoru, které pomáhají zabránit uvíznutí nečistot v zavazadlovém prostoru. Kolečka pouzdra.

Dalším faktorem, který je třeba vzít v úvahu, je dostupnost odpovídajících náhradních dílů, pokud byste potřebovali vyměnit kryt. Kolečka vašeho zavazadlového prostoru. Doporučujeme zkontrolovat dostupnost odpovídajících náhradních dílů již před nákupem, abyste si zajistili, že budete moci své držadlo používat po dlouhou dobu.

Co to znamená pro opravu Kolečka kufru?

Kufr Kolečka (stejně jako Kolečka pro kufry) jsou obvykle určeny pro konkrétní model kufru. Aby bylo zajištěno, že jakákoli výměna Kolečka bude správně sedět na vašem kufru, musíte použít náhradní Kolečka která byla navržena speciálně pro tento model. Použití Kolečka která byla navržena pro jiný výrobek, by mohlo dojít k tomu, že by výrobek vůbec nepasoval, protože by měl jiný tvar nebo by se otvory neshodovaly s montážními otvory na vašem kufru.

Vzhledem k velkému množství různých Kolečka typy značek obvykle poskytují náhradní díly po určitou dobu. Doba, po kterou jsou náhradní díly k dispozici, závisí na mnoha faktorech, jako je záruční doba, s níž je položka dodávána, náklady a dostupnost výroby těchto náhradních dílů, dostupnost strojů a dodavatelů. Nezřídka se stává, že stroje na výrobu určitých dílů se již nepoužívají a jsou nahrazeny novými stroji nebo že dodavatelé ukončí činnost. V takových případech značky obvykle vymění položky, u nichž se na poškození vztahuje záruka. U mimozáručních oprav je však malá pravděpodobnost, že se najdou alternativní náhradní díly odpovídající vašemu zboží.

Dostupnost náhradního kufru Kolečka

Jak tedy můžete zjistit, zda jsou pro váš kufr dostupné náhradní díly? Většina značek na svých webových stránkách popisuje, pro které období budou náhradní díly k dispozici. U značek, které tuto informaci nezveřejňují, budete možná muset kontaktovat jejich zákaznický servis, abyste tuto informaci získali. Dobrou alternativou je také zkontrolovat, zda jsou náhradní díly pro značku, od které máte zájem zakoupit zboží, uvedeny na stránkách suitcase.repair. Značky, které jsou partnery suitcase.repair se snaží poskytovat svým zákazníkům skvělé poprodejní služby a zajišťují bezproblémový a pohodlný způsob získávání náhradních dílů pro své výrobky.

Vzhledem k tomu, že poskytování servisu a skladování náhradních dílů po delší dobu (někdy až 20 let) bude pro mnoho značek představovat vysoké náklady, zjistíte, že značky prodávající zboží ve střední a vyšší cenové kategorii nabízejí náhradní díly obvykle na delší dobu. U některých velmi levných položek a neznačkových výrobků může být v porovnání s tím obtížné získat vůbec nějaké vhodné náhradní díly.

Mohu použít pouze univerzální náhradní kufr Kolečka?

Většina kufrů Kolečka jsou určeny přesně pro jeden model kufru. Navíc na 4-Kolečka kufrů jsou různé Kolečka budou mít různou orientaci a u různých velikostí i různou výšku. Zatímco mnoho univerzálních náhradních kufrů Kolečka jsou nabízeny na internetu, ve většině případů nebudou přesně pasovat nebo by vyžadovaly provedení změn na kufru či Kolečka aby se do nich vešly. V mnoha případech je rozdíl v Kolečka výšky může navíc způsobit problémy s tím, že kufr již nebude vyvážený nebo se dokonce bude dotýkat země, když bude tažen na dva Kolečka. Bohužel tyto výměny kufrů Kolečka nejsou univerzálně použitelné, a proto doporučujeme oslovit přímo značku nebo vyhledat přesně odpovídající náhradní díly na stránkách suitcase.repair.

Jak již bylo zmíněno, pro velmi jednoduché inline brusle. Kolečka by mohla být možná oprava "udělej si sám" s novými inline bruslemi. Kolečka pokud je Kolečka průměr a velikost osy přesně odpovídají. Dbejte však na pevnost brusle. Kolečka pouzdra, protože by již mohlo být poškozeno nebo by se mohlo poškodit odstraněním stávajícího pouzdra. Kolečka.

Závěr

V současné době existuje mnoho různých možností kufru Kolečka typů a mnoho funkcí, které mohou zvýšit pohodlí při cestování. Prvním krokem k nalezení ideálního kufru pro vaše potřeby je vždy pochopení vašich cestovních zvyklostí a požadavků na nový kufr. Investice do kufru ve střední cenové relaci již obvykle nabízí slušnou úroveň pohodlí a stojí za zvážení. Chcete-li zjistit, zda další výhody dražších položek (také s ohledem na jiné části než jen Kolečka) stojí za další výdaje, doporučujeme navštívit profesionální prodejnu zavazadel a porovnat jednotlivé položky osobně.

Zatímco dobrý Kolečka může výrazně usnadnit cestování, obvykle nezabrání poškození. Proto je vhodné ověřit si dostupnost (přímo u značky nebo na suitcase.repair) odpovídajících náhradních dílů a dobu, po kterou jsou náhradní díly k dispozici, je třeba zvážit při každém nákupu.